Sinulle - Odottava äiti!

Odotusaika on parhaimmillaan elämäsi antoisinta aikaa. Se on samalla tulevan lapsesi tärkein kehitysvaihe. Huolehdi silloin itsestäsi ja tulevan lapsesi ensivaiheista parhaalla mahdollisella tavalla.Odotusaika ei ole pelkästään fyysisiä kokemuksia ja biologista kasvua. Yhtä paljon se on tunnekuohuja: onnea, iloa, pelkojakin. Tunnevaihtelut ovat luonnollinen osa odotusaikaa. Neuvolatyön tavoitteena on huolehtia äidin kaikenpuolisesta hyvinvoinnista. Tehtävänä ei ole ainoastaan seurata kliinisesti lapsen kehitystä ja kasvua kohdussa. Vähintään yhtä paljon sen tulee olla henkistä osallistumista odottavan äidin täysin uusiin ja outoihin tunnekokemuksiin. Sen tulee olla myös opastusta odotusajan eri vaiheiden kokemiseen luonnollisena, onnellisena tapahtumana.

Helsingin Yksityinen Äitiysneuvola tarjoaa sinulle yksilöllistä neuvolapalvelua. Sinun kaikki odotusaikaiset tarpeesi ja toiveesi otetaan huomioon.

Synnytykseen liittyvät pelot ja epävarmuudet saattavat vallata odottavan äidin mielen. Synnytysvalmennuksemme tarkoituksena on hälventää näitä pelkoja ja antaa samalla realistista tietoa synnytyskokemuksesta, jotta synnyttävänä äitinä voisit kokea synnytystapahtuman rauhallisella ja luottavaisella mielellä. Valmennamme sinut ja kumppanisi synnytykseen toiveesi mukaisesti joko yksilöllisesti tai ryhmässä. Päämäärämme on kaikessa toiminnassamme tyytyväinen, onnellinen ja turvallisin mielin odottava ja synnyttävä äiti ja hyvinvoiva lapsi.

 

FacebookTwitterGoogle+